View Single Post
Staro 22.08.2007., 16:42   #19
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
@nexuxs-6
Neznam ja se stvarno ne sjećam da sam ikad čuo za DDR koji je bio tako deklariran ali nema veze, možda je i stvarno tako ako je - moja je greška da to neznam ali kako si i sam rekao - neće ovdje ništa promjeniti, jer kod njega nesmije raditi na 100(DDR200) pa niti na 133(266) nebi trebao raditi (kako sad radi) bez obzira na takt FSBa za CPU...

Morao bi raditi na 200(DDR400) ako nisu mjenjane postavke, jer svaka ploča bi morala po defaultu čitati SPD i tako postaviti i nemože biti DDR400 deklarirana ako nemože postavit 133/200 omjer - zato sam i pretpostavio da je krivo vidio jer mi nije ostavljalo dojam iz posta da je on mjenjao omjere ručno, zapravo mislio sam da je fejk pitanje jer u zadnje vrijeme ima nevjerojatno količina nevjerojatno naivnih pitanja al pustmo sad to...

S druge strane postoje razne ploče neke treba ručno podesit i sl ali ovo je smješno...

@g-man
Nemaš kaj fleshati već imaš zadnju verziju BIOSa kolko ja vidim i moralo bi raditi uredno na SPD postavci na 200 (DDR400) osim ako ploča nije šrot, a valjda nije, bar mi ne djeluje tolko loše...

Gle probaj ti staviti na default klok procesora pa onda probaj SPD stavit...