View Single Post
Staro 24.01.2004., 16:35   #4
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Da imam Via 4in1 1.51. Sad sam probao staviti 4.43 al mi pri kraju instalacije izbaci poruku da nema nekog file-a win32 il tako nesto i da ga potrazim na hardu i rucno prebacim?!?
Instalirao sam i nove detonator drivere za graficku i kod njih mi pri kraju instalacije izbaci neku poruku tipa unknown language found. Do you want to replace it with this(Danish)?!? Tako nekako.
Sad vise neznam jel uspio uopce instalirat te drivere il nije. Mislim da je jer me nije izbacilo nakon tih poruka vec je doslo do 100% i trazilo da restartam komp. Ali nakon restarta problem je ostao.

Sta se tice pregrijavanja temperatura procesora mi je 50C a case-a 45C (po MBM 5). Malo me zabrinjava buka koju proizvodi titanov hladnjak na procesoru jer je uzasna no to traje vec 5. mjeseci(dakle i kad nisam imao nikakvih problema) od kad sam ga kupio s procesorom.
Takoder u Device manageru mi je usklicnik kod nVidia WDM Video Capture (universal) no to je tu takoder vec dugo i nemogu naci nijedne drivere koji bi to ispravili (ni orginal koje sam dobio s grafickom ni Detonator).
E.T. je offline   Reply With Quote