Citiraj:
Autor Bl@de
IP->DNS->Settings primary i secondary dns tu upises. Stavis kvacicu na allow remote requests i to ti je to.
ja mislim osobno da je problem u dns-u probaj u servisima u windowsima disejblat servis "dns client" pa vidi jel ima razlike.
btw mozda si nesto krivo i DHCP-u podesio...
P.S. ti za svoje lokalne kompove bezobzira na dhcp mozes staviti fiksne ip adrese a laptop stavis na obtain automatically.
P.S.S.
Ja koristim mikrotik za DSL ruter na Amisu vec sad cetri mjeseca i sve radi bez greske od prvog dana.
|
Hvala mnogo! Baš mi je drago da te lijepo služi MT. Moja iskustva s wirelessom i MT-om kao AP-om su perfektna (uvelike zahvaljujući gonzi, a ovo me malo namučilo, ali se nadam da ću uskoro riješiti.
Citiraj:
Autor gonzo
Moras pod ip firewall doadti mangle rule,chain forward,protokol tcp,out interface koji na kojem ti je net
pod tabom advanced tcp flags syn
pod tabom action change mss-clamp to pmtu
|
E, pa tu si!! Šta se ne javljaš

?
Uf ovakavi odgovori profića su mi se uvijek sviđali. U 5 riječi 10 različitih ICT pojmova!

Hvala ti. Probat ću to, mislim (nadam se) da sam sve skužio. Nabaci sms za cafe!
EDIT: Gonzo, a zar nije čudno da se normalno surfa google.com i tportal.hr a da većina ostaloga ne radi? To si već vidio?