Citiraj:
Autor Xantius
Ma mene je t-com pljačkao godinama i svako malo sam imao problema sa vezom i tako sve dok nisam prešao na iskon internet i od tada uživam u jeftinom internetu i savršeno stabilnoj i brzoj vezi.Tako da koji god drugi provider odabereš bit če ti puno bolji i kvaltetniji od t-coma to sigurno.T-com več odavno nije za ništa nego za otpad.Prvo su preskupi a usluge su im katastrofalne,a da ne govorim o razno raznim smicalicama koje uvaljivaju svojim korisnicima zbog čega ponekad dolazi do toga da platiš i više nego što treba a ne dobiješ ono što si platio.Zato svima preporučujem slobodno zaobiđite t-com jer ima i drugih koji su bolji jeftiniji i kvalitetniji.
|
pricas o jeftinoci i povoljnosti a iskon je pljunuti t-com, cak i uredaje moraju narucivat od tcoma.
paket od 5gb (na kojem sam ja) je u iskonu jeftiniji 4 kn (nisam 100% siguran), tako da se mogu posrat na te 4 kn pisljive, kao da mi nesto znace...
ako bi mijenjao providera bio bi amis flat za 150 kn i mir. to je najpovoljnije, a ostalo je vise manje isto.
u ostalom sam pod ugovorom jos godinu dana tako da se mogu lagano hebat...

nhf ali to je moje videnje stvari !