Citiraj:
Autor Matija_Kr
Znaci samo mi treba srece da netko prodaje isti takav riknut hard kojemu je dobra elektronika? A na servis se ne isplati jelda?
|
Vidim da nisi dobro čitao što sam ti napisao...
NEMORA značit da će ti delat s novom tiskanom pločicom jer je dio elektronike diska unutra i ako je on izgorio možeš se pozdravit jer da bi zamjenio taj dio moraš ga otvorit, a valjda ti nemoram crtati zašto su diskovi tako čvrsto zavareni jelda?
Da stvar bude gora u nekih modela diskova je to tako ku***nski napravljeno da čak i kad staviš potpuno identičnu elektroniku neće raditi jer su tiskana pločica i ono unutra posebno "usklađeni" da bi ti pokvarili dan...

Što ti u prijevodu znači da u tom slučaju ponovo moraš OBA diska otvoriti i svu elektroniku zamjeniti...
Zato sam i rekao da zaboravi na to...
Mislim kaj ima na tom disku uopće toliko bitnoga...
Pron kolekciju od zadnjih 20g ili možda supertajne planove za novi reaktor na bazi hladne fuzije koje još nije patentirao?
AKo mu baš trebaju podaci ima Infolab, ima člana po imenu RAK tu na forumu koji rade recovery pa nek se s njima dogovori...
Inače ako se baš oće okušati u lemljenju nove pločice - da treba mu
identičan hard disk u svakom pogledu dakle isti model, ista revizija, ista količina cachea...