skinuo sam i tu drugu verziju i otiso u folder vista64(jer imam te windowse)al tam nema nijedan setup. ima samo onaj glavni setup, a taj mi nis ne pomaze. sad mi se na pocetku kad se dignu windowsi pojavljuje Found new hardware.Kad odem da sam preko update trazi onda ne nade nis(kaze failed) i onda krenem rucno(stavim mu da trazi na cd-kliknem HAve disk jer sam sprzio te drivere na CD) i veli da su driveri up to date.Onda bez tog njegovog pokrenem setup od R1.73 i on se zavrsi,komp se restarta i opet je sve isto...fakat vise ne znam...vama je vec dosta, a mozete si onda mislit kak je meni
EDIT1: formatirat cu komp i instalirat vistu ponovo...ne znam kaj bi drugo.mozda se nekaj zeznulo kad sam hrpu drivera instalirao dok nisam naso prave. odmah cu instalirat te prave i nadam se da ce radit...fala vam puno svima, a ak se neko jos nekaj sjeti-bio bih zahvalan...
EDIT2: nista...opet je sve isto :-(
EDIT3: jel se neko mozda bavi s takvim problemima da mi dode doma i to proba popravit ili jel mozda neko moze nekoga preporucit? ja odustajem...fala unaprijed.