Dakle danas je došla iz ZeGea.(Sapphire)
Driver Version:7.8 ATi Catalyst
Bencharks

U tijeku)
Games:Spiderman 3,Scarface,TDU,GTA:San Andreas,ST:Legacy
Oukej počnimo.
Spiderman 3
Sve max,AA X4.Vuče 30 Frejmova Stabilno,računajuči na to kakav je slatkiš igra(očni) i da je vjerojatno port(nekvalitetan) premda neide iznad 30,to je sasvim super.Očaran sam za razliku od 7600GT koja je na sve min no aa vukla 28 fps u prosjeku.
Dobar posao za mid end grafu,jako!
GTA:San Andreas
Mala promjena u rasporedu zbog ovoga što ću napisati u sljedećoj rečenici.
Ova igra je dobar pokazatelj,ujedno sa TDU da su driveri još u qujcu.
Raspon frejmova se kreće od 53 do 22(?!) (Outdoors).Nepotrebno je reći sve na max.
Ako forsam sve sa Catalystom[AA 8X,AF 16X,Mip map HQ(High Quality itd itd] 16 -20 fps(recimo razumljivo).No što mi stvarno neide u vuglu,ako sve forsam na najmanje,ili na prilagodbu prema app,53-22(opet ?!?!).Sam raspon je dobar pokazatelj čudnog uvida.
Da se razumijemo.sve se radi iz središta SF,LS,ne iz ruralnih područja pa onda skok na centre gradova.
Ujedno je sve forsano učinilo GTA:SA relativnim slatkišem.
Scarface:The World Is Yours
Back on track.sve naj,dakle 4X AA,16X af,draw distance far,itd itd...25 fps stabilno,isto tako i sve na min.Opet,čudna pojava
Test Drive Unlimited
Čudo!Sve max,uključujući HDR 30 fps stabilno nekad i više.Good job.you make me so proud!
Sve min 53 fps sa manjim oscilacijama
Star Trek:Legacy
Opet,razočaranje,25 fps,dok je 7600GT vukla preko 27.Software again,anyone?
"Needless" to say,sve high
Zaključujem,krivim drajvere.(igru nemogu,da je neoptimizirana,toliko,i nevidiju bi ocrnila)
In Conclusion(zaključak):
Grafa je sasvim dobra za povremenog gejmera,ili poput mene,teškog gejmera SREDNJOŠKOLCA.Dakle džep je moj problem.
Driveri,ooooo da,drivero,crna tema za ATi.
Moram Ocrniti drajvere.Oscilacije,nemoguće da su takve zbog hardware,točnije,otkad su oscilacije obrnute?Da na težem radi bolji,a na lakšem lošije,dajte ljudi,pa nije ona Čak Noris!
Vidim da grafa može puno,no moram priznat da je u meni stvorila sliku malog djeteta,koje će jednog dana postat slavni znanstvenik,no koči ga mozak(metafora za jasno,drivere,ooooo da)
Čini mi se da vidim jasno što je ATi ustvari rekao sa,nećemo raditi više grafa do sljedeće genracije(osim ako je dezinformacija to bila).Mislio je.posvetit ćemo se softweru(DAMN RIGHT THEY SHOULD!).
Grafičku bi po ovoj cijeni(!) kupio opet ako treba,definitivno daje više muzike nego što traži para,a zbog drivera je u stalnom razvoju(što je i negativno i pozitivno)
UVD je definitivno korisna i dobra stvar
My Personal Note:Molim oprost zbog mojih anglizama.
Ako neko smatra ovo djelo nestručno,u pravu je!Radi se ipak o meni,drugim rječima,čovjeku neiskusnom u svjetu grafičkih kartica,osim u slučaju "He says,she says"(rekla kazala) u što,kao svaki Homo Sapiens sa pola mozga,vjerujem samo jednim okom i jednim uhom.
Ako je ovo "djelo" koga uvrijedilo(makar duboko sumnjam).Ispričavam se,ovo je u potpunosti namjenjeno ljudima koji su "zagrijani" za 2600XT no u strahu su da će napraviti pogrešku.
I za kraj,veliki pozdrav svima,pogotovo kolegi Momiru,koji je djelom zaslužan za ovu moju kupovinu,te je isto ponosni vlasnik 2600XT.Prokomentiraj malo druže!
Konfa:C2D E6300(aka dvoglavi zmaj)
Abit Il9Pro(aka Dragon Slayer,DOSLOVNO!neda ga clockat)
1GB kingmax 667+2x512 mb Kingmax 667
Segate Baracuda 320 GB,16 mb keša,sata 2
Chieftec 350W
I naravno HD2600XT!