Citiraj:
Autor mimo11
hvala ti što si za mene ali su oni meni rekli da je problem u tom procesoru quad zato jer je nov i nema te neke patcheve(što ga onda prodaju) i da ne znaju7 je li ga mogu popraviti sad je u njih testiraju ga. bili mi mogao reći što se tu točno tebi ne sviđa da im ja kažem jer se ne razumijem baš tako dobro u kmpjutere
|
pa ako imaš garanciju probaj zmjeniti ploču za za ovu što ti je Wolverine rekao, ili ih pitaj jel možeš i da češ nadoplatiti ako treba. ako si kupio gotovu konfiguraciju to su oni krivi što nevalja, i forsiraj ih da želiš da sve radii ok, ako si kupovao po komponentama a oni sliagali (vidi dal imaš naljepnicu ja sam je dobio a kupovao sam po konmonentama ali su mi dali garanciju na cijeli komp i naljepnicu)opet mislim da da možeš tražiti da ti srede jer nisi ti slagao i nesmiješ otvarati kučište, ako si sam kupio i sam slago e onda tvrdi da ti nevalja procesor ili nešto drugoi, trebao si kupiti u LINKS-u jer tamo zamjene ako se komponente neslažu jedna sa drugom, jer to su veliki novci što si potrošio a da ti sad neradi. i prvi put cujem za neki pach za taj procesor, to si ti nešto krivo shvatio jer sumnjam baš da bi te lagali
a možeš i meni ponuditi povoljno taj procesor pa se riješiš brige