View Single Post
Staro 15.08.2007., 14:22   #3
Lesa
Premium

Lesa's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Thunderhawk Pregled postova
Razmišljam o kupnji wide monitora (22"). No što više čitam manje znam!
Imam nekoliko pitanja:

1. Gdje se (i da li se) kod nas može kupiti HP W2207 (Pavilion)?
2. Koji monitor preporučujete i zašto: HP W2207, Dell E228WFP, Samsung 226CW ili Samsung 2232BW? Ili nešto potpuno drukčije Dell 2007WFP (znam to je 20")?
3. Kako dosta vremena provodim za igrama koliko znači 16 m2 response time kod Dell 2007WFP? Kolika je stvarna razlika u veličini između 20" i 22" monitora?

Hvala unaprijed!

PS (i pokušajte se fokusirati na ovo pitanje bez da odlutate na rasprave oko pikela i sl.)
Pavilion modela, ni PC-a, ni notebooka ni monitora nema u našoj regiji. Jedino u okolnim zemljama kao Italija ili Austrija. Ne iplati ih se tamo uzimati jer u slučaju garancije nemaš podršku kod nas. Moraš ići van.
Ovaj Dell E228 nisam nigdje vidio pa provjeri da nije američki model. Ako je pitanje je kada će i ako biti dobavljiv kod nas.

Ovo ostalo je samo stvar izbora, Samsung, LG, Benq, Philips, Fujitsu ili Dell. Ako ti je monitor za igranje i svakodnevni rad, gledaj na ove gore. Ni ne zamaraj sa se IPS matricom nego proguglaj najpoznatije 22" modele koje ovi gore nude. Usporedi cijene sa mišljenjima i kupi. Imaš i dosta reviewa oko 22" Wide ekrana upravo zbog njihove popularnosti.
Meni osobno je 20" dovoljan jer ima finiju sliku zbog manjeg dot pitcha, no to je tvoj izbor..