Citiraj:
Autor Beren
Da, slažem se da ljudi ne bi trebali kupovati opremu koju neće iskoristiti, no ne bih se složio da većina jeftinih ploča nudi jednake mogućnosti OC-a kao skupe ploče. Drugi problem je trajnost. Ja ne mogu komentirati trajnost ploča s obzirom da ih ne testiram više od par dana, no rekao bih da jeftinije ploče odnosno ploče proizvođača koji su fokusirani na low-end tržište imaju više problema s kvarovima nego ploče "high-end proizvođača". Nažalost nemam konkretnih argumenata za ovakvu tvrdnju, no to je moje mišljenje. Možda netko tko radi u kakvom većem servisu računalnih komponenti može dati nekakve okvirne brojke?
|
pobogu beren pa trebao bi me bolje poznavati u meduvremenu od toga...ja nikad nisam reko da nude=oc...ali priblizan...sto je u ovom slucaju gdje nema hardcore ubijanja ploca cisto pa i dovoljan?!

isto tako onaj ecs koji sam maloprije spomenuo...je prao i asusa i bfga i evegu itd itd itd?!no to su pak bile sve referentne nvidine ploce...bla bla bla(osim asusa).
sto se tice kvarova...ajmo to ovako...kolko sam ja bacao oko na high end i midi/low je razlika hm debelo vidljiva, no primjetio sam da se dosta tih istih komponenata na ploci ne razlikuje s obzirom na klase(dobro oko kondica necemo ali ti mogu rec da se i na midi/low-u na frekventnim mjestima isto nalaze "dobri" kondici")sto se kolicine "krepavanja" tice sam i ja isto glup jer se neko vrijeme nisam poigravao s time a od onoga sto znam je da se jos meni niti jedna nije vratila...(ali opet gledano govorimo i o stock korisnicima sa djecom itd)
inace da se vratim na onaj bold...to i govorim cijelo vrijeme

aj dojdi na pifcu na zderonje