Citiraj:
Autor Beren
Ok, a sta meni kao korisniku znači da kraj napona piše "ok"? Praktički ništa s obzirom da ne znam što BIOS definira kao "ok". Imaj na umu da većina korisnika ne treba precizna mjerenja o kojima ti pričaš, tako da im je mjerenje koje nudi sys monitoring čip na matičnoj ploči sasvim ok. Kod P35-DQ6 nije problem što tog čipa nema, ima, ali autori BIOS-a jednostavno nisu implementirali prikazivanje izmjerenih vrijednosti korisniku.
Zapravo mi nije jasno zašto ti misliš da mi toliko patimo na mjerenje voltaže (kaže se napon inače) unutar BIOS-a? To je samo spomenuto kao jedna sitnica koju smo (ili sam, u ovom slučaju) primjetili pri testiranju ploče.
|
Potpuno potpisujem. A taj napon je sitnica,a tako zgodna stvar...pa na DFI sam uvijek nakon mjenjanja napona gledao u biosu dali je ok ili mi na to i tom naponu pravi određeni undervolt i slično; tako da mi je to već i navika a i potrebna/zgodna stvar.

Eh da,bash ću pisat mail Gigabyte-u a upravo zbog te stvari,to sam odlučio još neki dan,pa neznam dali ploča GA-MA69G-S3H ima taj čip ili ne...jer ukoliko ima,samo ću spomenuti da bi se mogli u nekom od sljedećih biosa potruditi da naprave i volt monitoring unutar PC Health recimo.