View Single Post
Staro 08.08.2007., 11:47   #34
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
Ok, a sta meni kao korisniku znači da kraj napona piše "ok"? Praktički ništa s obzirom da ne znam što BIOS definira kao "ok". Imaj na umu da većina korisnika ne treba precizna mjerenja o kojima ti pričaš, tako da im je mjerenje koje nudi sys monitoring čip na matičnoj ploči sasvim ok. Kod P35-DQ6 nije problem što tog čipa nema, ima, ali autori BIOS-a jednostavno nisu implementirali prikazivanje izmjerenih vrijednosti korisniku.

Zapravo mi nije jasno zašto ti misliš da mi toliko patimo na mjerenje voltaže (kaže se napon inače) unutar BIOS-a? To je samo spomenuto kao jedna sitnica koju smo (ili sam, u ovom slučaju) primjetili pri testiranju ploče.
reko sam da tu dolazi do grananja...kaj sve odma uzimas osobno ccc
ma sve 5 ALI uzmimo u mjeru kolko ljudi ima kompove radi kompa a kolko oca bili pro ili normal!?sto ti ga neki laik zna kad slucajno ude u bios kolka VOLTAZA treba bas tada tamo biti?!vec pise OK...i on si misli ok komp radi kak treba ipak pise OK geting me?
a po pitanju voltaze tj napona...jako dobro znam sto je i kako se naziva ali imam pravo pisati mojim stilom ili?

a sto se tice kupovine ploca...ako tolko volis sparat...zasto onda ne uzmes neki ecs sa 965icom gore ili 650i 680i/tl pa napravis iste rezultate ko sa ausom/gb/epoxom(rip manje vise)/bfg itd itd...tu su negdje al cu rade dat 600 kuna za ecsa koji ima jednake perfomanse ko i svi navedeni?! trust me da me dulje poznajes znao bi kaj sam ja sve radio...no to sad nije vazno samo kazem (sto je vec preslo u ot) da nekome nesto netreba i da to ne kupuje ako ne kani koristiti njegov potencijal?!

reko sam vec sve je to marketing, to sto je to sami high end...da slazems se trebao bi barem ugurati jos prije toga vrijednost pa komentar OK...al cuj to sam samo ja

mc_fish je offline   Reply With Quote