View Single Post
Staro 08.08.2007., 11:09   #30
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor mc_fish Pregled postova
to je otvoreno za ovecu diskusiju ili?

i tu se stvaraju 2 razine marketinga, no to je pak druga tema...korisno imati je svakako, no opet sto to sve je "nuzno potrebno" a sto je tu tek tako da hm "krasi" plocu?!ruku na srce temp senzor isto "ne treba"...meni je poznata tzv "prst metoda", ili??

sad pitanje da li ti "to" treba, ako da u kojoj mjeri i dal je tocno te kolko?...jerbo moze biti tamo kao ukras(vecina slucajeva) ili pak sluziti kao dobar gadget(rijetkost), ili?!

sto korisniku treba ,a sto ne je manje vise pitanje "ukusa"(vrazji je taj marketing za mase ha?) jer nigdje nismo vidjeli da pravi OC-eri koriste senzore na ploci...vec imaju "aparaturu" za takve stvari(meni se budi sijecanje asusovih ploca i temp senzora na ploci, ne diode...kolko je bio pogresan?!)

malo sam se zanio...no ruku na srce moje misljenje je gore navedeno i mislim da drzi vodu...

ok da sve ploce u zadnjih kajaznamkolko godina imaju doticne senzore ali da GB bas mora pratiti "trend"?!
ne vidim razog tomu...ja tvrdim da ak placam za nesto(i to ne male svote zelembaca) da isto mora i raditi kako treba, te ne zelim poluproizvode...ak vec ima nes na sebi pa nek onda bar bude tocno!koja mi korist od neceg sto laze vara itd!?(npr cp generatori-djeljitelji itd no to opet nije mjesto za to)

kuzis me?
Ok, a sta meni kao korisniku znači da kraj napona piše "ok"? Praktički ništa s obzirom da ne znam što BIOS definira kao "ok". Imaj na umu da većina korisnika ne treba precizna mjerenja o kojima ti pričaš, tako da im je mjerenje koje nudi sys monitoring čip na matičnoj ploči sasvim ok. Kod P35-DQ6 nije problem što tog čipa nema, ima, ali autori BIOS-a jednostavno nisu implementirali prikazivanje izmjerenih vrijednosti korisniku.

Zapravo mi nije jasno zašto ti misliš da mi toliko patimo na mjerenje voltaže (kaže se napon inače) unutar BIOS-a? To je samo spomenuto kao jedna sitnica koju smo (ili sam, u ovom slučaju) primjetili pri testiranju ploče.
Beren je offline   Reply With Quote