to je otvoreno za ovecu diskusiju ili?
i tu se stvaraju 2 razine marketinga, no to je pak druga tema...korisno imati je svakako, no opet sto to sve je "nuzno potrebno" a sto je tu tek tako da hm "krasi" plocu?!ruku na srce temp senzor isto "ne treba"...meni je poznata tzv "prst metoda", ili??
sad pitanje da li ti "to" treba, ako da u kojoj mjeri i dal je tocno te kolko?...jerbo moze biti tamo kao ukras(vecina slucajeva) ili pak sluziti kao dobar gadget(rijetkost), ili?!
sto korisniku treba ,a sto ne je manje vise pitanje "ukusa"(vrazji je taj marketing za mase ha?) jer nigdje nismo vidjeli da pravi OC-eri koriste senzore na ploci...vec imaju "aparaturu" za takve stvari(meni se budi sijecanje asusovih ploca i temp senzora na ploci, ne diode...kolko je bio pogresan?!)
malo sam se zanio...no ruku na srce moje misljenje je gore navedeno i mislim da drzi vodu...
ok da sve ploce u zadnjih kajaznamkolko godina imaju doticne senzore ali da GB bas mora pratiti "trend"?!
ne vidim razog tomu...ja tvrdim da ak placam za nesto(i to ne male svote zelembaca) da isto mora i raditi kako treba, te ne zelim poluproizvode...ak vec ima nes na sebi pa nek onda bar bude tocno!koja mi korist od neceg sto laze vara itd!?(npr cp generatori-djeljitelji itd no to opet nije mjesto za to)
kuzis me?