View Single Post
Staro 06.08.2007., 18:17   #33
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor gorluk Pregled postova
Ne znam, možda je tebi teško zamisliti da netko actually koristi računalo za rad, te da mu zaista treba ono što Conroe ili Penryn nude, ali vjeruj mi da postoje.
Malo si me krivo skužil. Ne velim ja da nema ljudi koji ne znaju iskoristiti snagu Conroe ili Penyrn procesora. Daleko od toga... Niti mi je teško za shvatiti/zamisliti da ima ljudi koji trebaju te procesore za posao, a ne za natjerivanje SuperPi-a. Dapače, znam da ima ljudi (uz tebe na ovom forumu možda još koji pojedinac i to je to) kojima ti procesori trebaju i tu nema dileme. Samo je problem kaj se masa ostalih fura na takve, ali naravno to nikad ne budu priznali. Bar ne javno - možda sami sebi u gluho doba noći, kad ih nitko ne vidi i ne čuje.

Citiraj:
Autor gorluk Pregled postova
Što se pak tiče tvoje opaske o AutoCad-u ili Photoshopu - takvi threadovi se praktički ne otvaraju nikad (uostalom ovaj forum bi bio i pogrešno mjesto za tražiti takav savjet - postoje puno bolji forumi za tako nešto), što je i normalno - preko 90% usera ovdje ne koristi te programe. Ljudi na ovom forumu jednostavno ne koriste te programe, barem ogromna većina njih.
Da, ali kad pogledaš kolko se konfiguracija na dan složi s treba mi za AutoCAD i obradu multimedije zahtjevima, dobivaš (pogotvo ako prvi put dojdeš na forum) dojam da se većina tih ljudi profesionalno bavi s tim. Veliš, 90% ljudi na ovom forumu baš i ne koristi te programe. Naravno da ne koriste, tj. bar ne u onoj mjeri u kojoj to prikazuju prilikom kupnje nove konfiguracije u kojoj zahtjevaju C2D. Danas svako ko zna kaj je layer, eventulano posjeduje kolekciju stanovite McPhee u 3150x1550 rezoluciji i čul je za AutoCAD veli da mu za to treba komp jer s tim bavi. Kad ono, lažu sami sebe, jer ih je (valjda) sram priznati da budu se samo igrali i clockali.
McG je offline   Reply With Quote