Citiraj:
Autor FightingGeek
(da pogodim, prva godina FERa?)
|
Ho, bio bih sretan da se mogu vratiti u to bezbrižno doba kad su mi u životu postojale samo cura i glazba. Inače, bliži sam tridesetoj nego dvadesetoj...
Oj narodi! Nemojte misliti da sam ja nešto povrijeđen vašim razmišljanjima; nisam jučer počeo pisati, i dobro znam da nijedno mišljenje ne dijele svi, ali ako krenete u diskusije koje su više off-topic cirkusi i auto-ego-tripovi nego rasprava, nemojte se čuditi da nastupe "organi reda". A još manje me muče mišljenja članova ovdje koji *nikad* nisu ni o kojem tekstu izjasnili afirmativno (a takvih ima i svi znamo tko su). Takav stav im, u mojim očima, instantno razbija i posljednji tračak kredibiliteta i racionalnosti, a meni se u tim kaotičnim raspravama jednostavno ne da spuštati na njihovu razinu. Naravno da i oni imaju svojih pristalica što je posve legitimno, ali znam iz iskustva (pišem već godinama za jedan jak časopis, oni koji poznaju moj potpis znaju i za koji) da su to češće "defaultni protivnici svega", nego netko tko hladnokrvno artikulira svoje mišljenje.
Uostalom, ovaj je forum tipična sredina u kojoj 2% nabrijanih članova diže 98% prašine, a preostalih 98% članova diže 2% prašine.
Dakle, giv pis e čens, braders end sistrs. Haug.