Citiraj:
Originally posted by tor
Jelc ima DFI ploču, zanima me kakv je suport od DFI? Mislim ono, treba im pola godine da isprave neke brlje u BIOSU i slično ili...
Kak brzo su izdali reviziju B? Što spada pod bogati bundle? Ploča je zakon po specifikacijama, jedino neznam ama baš ništa o DFI-u kao proizvođaču.
|
DFI je uvijek slovio kao proizvođač superstabilnih ploča.
Ja sa svojom nemam nikakvih pizdarija, podrška je ok. sa izdavanjem BIOS-a sam zadovoljan.
Dva puta sam im bio pisao( nekaj me je bilo zanimalo) i uvijek sam dobio odgovor.
Mislim da su ti na ovoj rev.B dodali novi Silicon Image kontroler,CMOS Reloaded,-Through the CMOS Reloaded menu, DFI offers you a centralized location from which to save and reload customized BIOSes. Not only that, but you have the option of custom naming the saved BIOSes as well. Up to 4 BIOSes can be stored at any one time. This is a great feature and will save you a lot of time in the event of a needed BIOS reset.
Nasvinjili do 3.3v napon memorije

, bog te...
Od kakti opreme imaš transportnu torbu,okrugle odurno zelene fluorescentne kablove,front panel sa USB, Firewire i audio, i kajtigajaznam kaj...
Ploča je mrak-samo je meni osobno prekričava
Uglavnom ja sa tom firmom imam dobra iskustva.
Imam popunjene sve ATA uređaje+kaj sam još jedan hard upiknuo na SATA kontroler, 4 USB-a popunjena, TV-kartica, zvučna, probao sam i Firewire, uštekane su mi dvije tipkovnice i dva miša...i sve dela bez problema.
Kad budem kupovao novu ploču-idem opet na DFI.