Bok, ljudi. Ovdje dođem kad imam problem
naime, dođem nakon dva dana NEKORIŠTENJA kompa (dakle dva dana je komp bio isključen) prilazim kompu koji smrdi na vrelu plastiku, napajanje(580W tagan) vrelo kao grijalica..
Ištekam komp iz struje(još ga nisam ni pokušavao uključiti). Otvorim komp, ništa drugo nije vruće. Pustim da se ohladi, uštekam u struju, stisnem ON i ništa ni ventovi ni lampice ništa.
E sad ne kužim se u kompove ali glavni mi se krivac čini napajanje zar ne?
falabogu napajanje ima garanciju.. odnesem ga na servis, da bi mi sa servisa javili da je sa napajanjem sve u najboljem redu, da su ga testirali, a zatim testirali i u radu dva dana u računalu.. + moram platiti lovu za "lažnu reklamaciju"
Sad vi meni recite ako nije napajanje što bi moglo biti? ima čudan osjećaj da neće raditi ni kad ga "ispravnog" donesem doma i stavim natrag u komp. Prije nego uzmem u ruke komp od preko 30k kn i odnesem ga u servis gdje sam već jednom dao nešto na "lažnu reklamaciju" što mi predlažete?
ps dali će me koštati ako tražim da mi u servisu demonstriraju da napajanje radi?
pps nemam drugo prikladno napajanje sa kojim bi mogao isprobati neku drugu opciju
Hvala vam unaprijed