View Single Post
Staro 02.08.2007., 02:33   #6
Glitch
Premium

Glitch's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor tin1 Pregled postova
Pozdrav svima.
Priča se da ih ima ali ja sam sve prerovao i našao samo made in Taiwan i India.Jel u zadnje vrijeme neko kupio te DVD-e ,a ne samo "vidio na polocama"?
Ono što vjerojatno i sam znaš jest da su svi +R 16x Verbatimi, s oznakom Made in Japan 2006., bazirani (ili barem nedavno bili) na TY T03 podlozi. Prilično je čudno da ih ne možeš naći nigdje, jer je praktički svaki dućan u Rijeci posljednjih par mjeseci u novim pošiljkama dobivao upravo njih, čudi me da tako nije i u ZGu. :/
No, veći problem jest što kvaliteta "novih" T03ica često nije niti blizu starijim TY podlogama; ili ako kupuješ Verbatim duže vrijeme, najboljim generacijama MCC004 prije cca godinu dana. Štogod da sam u zadnje vrijeme probao od novijih pošiljki +R 16x Verbatima, bilo poneki zalutali MCC paket prije nego ih je bilo teže pronaći, bilo TY paketi, je vrlo vrlo različito kvalitetom.

Ako ti to išta pomaže, s burnerom koji najčešće koristim, BenQ 1640, u zadnje vrijeme najbolje prolazim s RicohJPN R03(-04 dodatak) koja se prvo mogla naći na Traxdati +R 16x (prije nego su ju u standardnim pakiranjima zamijenili lošijim Ritekom R05), a zatim u Traxdata Splinter Cell pakiranjima. Kvaliteta ovih RicohJPNa (tko se još sjeća fenomenalne R01 podloge) je najčešće na razini starijih MCC004, a cijenom su malo niži od Verbatima.
Glitch je offline   Reply With Quote