View Single Post
Staro 01.08.2007., 10:04   #26
FightingGeek
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
nevjerovatno...
ovaj razmetni sin sere a lot. "i onda meni frendica pokazuje slike, a ja ju teram u q-ratz, pa kak mozes stalno slikati, daj okini samo 30 slika, ali prije svake dobro razmisli i napravi plan/diagram slikanja!"
ti si, ribicu, jedan od onih koji ljudima uvijek pokvare ljetovanje (da pogodim, prva godina FERa?)

"Dakle, fantastična tehnologija nove generacije koja praktički nema nedostataka i s pravom je pomela prethodnu na smetlište. Je li tako?
S tehničke strane svakako jest, ali s gledišta ljudskog faktora, sve sam manje uvjeren da je tako."

OMG. Tu si u pravu. Ali nisu problem ljudi koji odu na more pa okinu 2k slika. nego su problem ljudi koji ce ih zbog toga kritizirati u svojim kolumnama. did i say kolumna?

"Budući da ih "ništa ne košta" fotografirati sve što stignu, ljudi su upravo to danas nažalost počeli i raditi."

Doslo je doba jeftinog hedonizma. opusti se i uzivaj.

smeta te kada se bitovi trose na "nepotrebne" fotke?
pogledaj kolike bitove smo potrosili na tvoju kolumnu i na komentare ovdje na forumu! what a waste!

mislim da dokle god ce ljudima kao sto si ti biti dozvoljeno pisati kolumne, one koji pune svoje kartice/HDDove gazilijunima slika uopce ne treba dirati.
FightingGeek je offline   Reply With Quote