View Single Post
Staro 31.07.2007., 17:16   #22
ReNNO
Premium
Moj komp

ReNNO's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Totalno si profulao poantu, ni izbliza nisam htio reci da se kupuje najjeftinije, nego da se kupuje racionalno. Ako se za istu lovu moze dobiti 100% vise memorije sa recimo 10% slabijim peformansama od neke nabrijane memorije, onda je po meni racionalno kupiti tu jeftiniju.
Moraš razumjeti da ne treba svakom 4GB rama, ja naprimjer nisam imao mogučnost upotr***iti svoja 2GB 100%, ali mi dosta vrjedi naprimjer 20 sekundi bržeg ladiranja mapa u BF2.
I to nije 10% mannjih performansi nego puno više, vjeruj mi.
Ja sa ovim kingmaxom koji je zaista dobar izbor nemogu u everesu dobiti ni 6500Mb/s čitanja, što bi mogao preko 10 000 sa nekom boljom memorijom a to se zaista puno, puno osjeti.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
To sto netko ima viska love ili je voli potrositi na neke fancy stvari, njegov problem i njegova radost, ja sam samo rekao da to nikad necu razumjeti. Pa kao sto ne razumijem ni tebe sto bi isao mijenjati Kingmaxa za boktepitaj kakav skupi RAM, tako ne razumijem ni nekoga tko ide po E6850, QX6700, 8800Ultru ili Zalman Fatal1ty coolere, a doma sjedi za nekim losim 17" CRT-om. Ali tvoja lova, tvoja odluka. Ja bih si definitivno za tu lovu uzeo jos 2x1 GB iste memorije, but hey that's just me.
Pa nekom je kompjuter skroz sporedna stvar, neko voli više kupiti sebi skupu odječu i obuču, a kod mene je drugačije, gotovo sve pare uložim u računar, tako da uvjek mogu skupiti pa kupiti nešto sa što treba za "moje" potrebe, i naravno da budem zadovoljan sa time što sam kupio, a ne biti škrt za ono što voliš pa se kasnije pokajati i kazati samom sebi a što nisam još malo love skupio pa kupio ono sa cime bi bio zadovoljan.
ReNNO je offline