Tema: RAID problem
View Single Post
Staro 31.07.2007., 14:46   #1
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
RAID problem

nemogu nikako staviti u raid dva identična harda

satgate 320 giga

probao sam sve živo jednostavno nemogu dobiti kad bota opciju ctrl + g da dobijem raid bios, i da me uopče traži drivere za sata2, dok ctrl + I dobijem bez problema i napravim volume od 50 gb gdje bih instalirao vistu, ali nakon toga bota u windowse i neće u raid bios. šta je najbolje tako sam imao složeno i sve je radilo do jučer ,na volume instalirana vista a ostalo u raid, i vadio sam matičnu da stavim hladnjak za procesor i kad sam ponovo posložio i upalio komp vidim da me izbacilo iz raida, i od tada nikako nemogu dobiti raid,imao sam raid 0 kad je bilo ok, maknuo sam i druge hardove jer ih imam 4 i ostavio dva ista i opet neče,sad sam na treči hard stavio vistu da bih mogao doći ovdje tražiti pomoć i kad sam prvi puta ušao u vistu vidim da me traži format ta dva harda koji su bili problem (nisu htjeli u raid), ne razumijem gdje griješim? ploča je gigabyte ga-p35-ds4 a procesor intel core 2 duo 6750 E.

znači prije tri dana sam prvi puta stavljo u raid i sve je prošlo bez greške, sad neće,formatirao sam i hardove prije instalacije same viste i opet neće, imam zadnji bios neki beta, da stavim opet stari ili?

idem sad raditi dođem oko ponoči,ljepio bih molio ako netko zna i želi pomoči,ovo me već izludilo, cjelu noć i dan se već mučim.

hvala
dugixy1 je offline   Reply With Quote