View Single Post
Staro 30.07.2007., 12:46   #23
Ribic
Cushion-first

Ribic's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Tvoj primjer u ovom slucaju mozda i je tocan i iritantan, ali kao globalna pojava je totalno benigan i irelevantan. Netko tko nema dovoljno osnovne kulture da izabere kvalitetne fotografije i ako vec mora, pokazuje ih nekome, nije direktan korolar iz cinjenice da na kartice stanu tisuce fotografija.
Naravno da nije, to je induktivno jasno i iz mojeg ranijeg posta (koji bilo da nisi pročitao, bilo da si ignorantan, a vjerojatno i jedno i drugo). Ja sam zadnji koji bi se odrekao mogućnosti imaginarnih 64 TB kartica, ali to ne znači da stavljam mozak i oko na pašu kad fotografiram. (Ili, uostalom, proizvodim bilo kakav materijal na bilo kakvom mediju.)

A sad, opet jasno da je ovo u globalu benigan mali problem, ali naporan, a ako hoćeš kolumne u kojima se govori samo o "svemirsko dubinskim strukturalno semifilozofskim pitanjima", piši si ih sam, rođo.

Nadalje, čini se da zaboravljaš da ja, kad komentiram da je glupo napraviti 5000 fotografija, mislim na tipične škljocaše s kraja ulice koji su prekjučer uveli "brzog interneta" i kakvih ima mali milijun, a ne na nekoga tko to radi pažljivo i okida 200 fotografija kritičnog kadra s protusvjetlom i pažljivom raspodjelom dubinske oštrine i sl., jer želi izvući jednu dobru. Profesionalci i oni koji od fotografije žive ionako znaju svoj posao i zadnji su koji bi se na ovaj tekst trebali obazirati. Ako se ti osjećaš pogođenim, cool down, for Heaven's sake...
Ribic je offline   Reply With Quote