Citiraj:
Autor yedwy
Znači ako si kupovao sastavljenu konfiguraciju...
Ako si kupovao po komponentama (svaka odvojeno navedena na računu) pa platio slaganje onda to što ti veliš je istina i imaš pravo na svaku posebno, ali ako je kupio npr. "Ve-Mulj Šrotkomp 2000" i tako piše na računu onda pušing...
Sve i da je s njim kupio npr hardove ako isti ne dolazi s njima ili još rama samo na to što je odvojeno kupio ima pravo na garanciju po komponenetama, a nma ono što je u sastavljenoj bilo - 1g...
|
kupovao sam po komponentama ali komplet komp sam odmah složio i prodavać me pitao dali želim garanciju po komponentama ili na cijelu konfiguraciju ali ako odaberem po komponentama onda je skuplje za skoro 10 posto a ako uzmem na cijeli komp onda cijena ostaje ista a pošto sam već ovako puno platio uzeo sam na cijeli komp da ne plačam više. kada sam digao konfu vidio sam da su mi nabili onu naljepnicu točno gdje se kučište otvara ,znači ako je skinem ili strgam po tome zaključe da sam otvarao komp i bye bye garancija.ja sam je naravno otvorio čim sam doma došao

.
pa neču za svaku sitnicu nositi njima da oni otvore ,po meni prava lopovska posla. tako da se bojim da ništa od garancije ako ploča nevalja a bila je izvrsna i u biti malo korištena. neznam ako je neki mali kvar dal se to da ovako popraviti negdje a da me ne izađe puno ili se ploče odmah bacaju čim vide grešku, u biti ne popravljaju se? žao mi je ploće platio sam je skoro 200 eura.
BSA
ma ništa ne pišti ni glasa, ali me čudi kad dam kontakt i naprijed svjetli plava lampica na samoj ploči ništa ne svjetli, kao da je mrtva a opet ta plava lampica dobiva struju sa nje. sad neznam i nesječam se dali na svakoj ploči ima ona lampica koja zasvjetli kad ploča dobije struju.
pozdrav svima i hvala na pomoči