View Single Post
Staro 28.07.2007., 19:23   #13
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Tvrdnja da AMD radi loše procesore uglavnom potječe od onih kojima je mjerilio kvalitete procesora Super pi...
Nemreš vjerovat, ali ima i onih kojima to nije tak. Ne znam što to netko može napraviti sa svojim C2D procesorom a da ja ne mogu sa svojim amd-om. To kaj će C2D odvrtiti super pi 20 sekundi brže? Yeah, right...
A mislim da ste mogli naći na netu i dosta testova toliko osporavanog jeftinjak semprona koji se vrlo dobro nosi sa C2D celeronima, a u nekim stvarima ih i šiša. Toliko o tome.

Govoreći ozbiljno, AMD se još dobro drži s obzirom na Intelovu financijsku i marketinšku snagu. Nažalost, trenutno im ne ide s novom linijom procesora, a tu opet dolaze do izražaja mali proizvodni kapaciteti. Tko kaže da sličnih problema nije imao i Intel u razvoju conroe jezgre? Zbog velikih kapaciteta oni su takve probleme mogli riješiti u znatno kraćem roku.

Web je pun informacija kao što reče McG, smao ih treba potražiti, pa ćete pronaći kakvim se sve metodama poslovanja koristi Intel - ima dosta sličnosti sa svime nam tako dragim T-com monopolistom...