View Single Post
Staro 28.07.2007., 18:35   #1
-FoX-
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
komp se ne pali nakon teskog strujnog udara!

ovako cjenjena gospodo.... do jutros u 4 prije spavanja, radilo je sve normalno. prije nego sto sam lego nakon standardnog windows shutdown postupka iskljucio sam ga dodatno otraga na prekidacu od napajanja (htio sam onemogucit ne zeljeni prisdtup kompu).... nakon sat vermena sam se predomislio i onda ipak ukljucio tu sklopku od napajanja. e i nakon toga nekih 6 sati spavanja moj komp vise se nije dao upalit. niti na gumb naprjed, niti na gumb otraga, niti nakon resetiranja cmosa, niti nakon vadjenja baterije, cak i kad sam napajanje zamjenio nije se htio upalit. na maticnoj svjetli onaj crveni indikator da struje ima (kad se upali je zeleni) uglavnom... ventilatore nece okrenut nikako, nece ni a rec sta god napravim. vazno je napomenuti da prije nekih tjedan dana se dogodio snazni udar groma u blizini moje kuce pri cemu je riknuo mrezni adapter na mojoj maticnoj, kasnije sam se spajao preko usba na net i komp je radio kao i da se nista nije dogodilo sve do ovog trenutka.

maticna je: abit nf7 nforce2
proc: amd duron 2600+
napajenje: chieftec 360W

ja i kolega osobno sumnjamo da je mozda u pitanju gumb za paljenje kompa... ili mozda neznamo nista... ili je maticna.... ili ipak neznamo nista.

ekipa experti pomozite molim vas!

hvala unaprjed!
-FoX- je offline   Reply With Quote