Citiraj:
Autor Codiac
mos samo nju pa ces sljedecu plocu dobiti takvu ili mos odnesti sve pa ces dobiti zapakiranu plocu.
@domy os ja sam bio prisutan kada je maticna izgorila zajedno sa keksom rama pa je sve zamjenjeno  tako da mozda ce proci mozda ne. al ja nebi rekao da je udario grom pa da ju je sprzio vec bi jednostavno rekao neradi...
|
Znam da bi iblo najboljeskinut proc, pa sam siguran da mi ga neče zagubit ili sprčkat pastu koju sam tako ljepo razmazao
Nego da nema ta matična kakvu sigurnosnu sklopku ili kaj pa se sva zatvorila i ne propušta struju sad . Da je grafička riknula, dal bi uopče htio bootat?
I da ak je bio overclock, kak to poništim, jel dovoljno bateriju izvadit ili moram i one jumpere prebacivat?
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G