View Single Post
Staro 25.07.2007., 19:42   #49
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Takvi gubitci se zovu - rizik poslovanja...

Btw da je roba slučajno poskupila jel misliš da bi se držali tog tvog pravila i prodavali po manjoj cjeni i dalje dok ne rasprodaju zalihe? Ja mislim da bi cjene bile "korigirane" za 10min od objave - kaj ti misliš?

Slaba ti je teorija, istina je vrlo jednostavna - zašto bi iša spuštao kad ljudi i ovako kupuju, a još više kad se uzme u obzir da ti sranja koja ćeš sa carinom imati (kolko god neki vjerovali da ih nema) i time nabavom od negdje drugdje tolko zagoršavaju život da radije njima daš 500kn više nego što to košta u npr austriji...
gle, vjeruj mi da znam o cemu pricam, radio sam u jednoj trgovine, da je sad ne imenujem ovdje...dakako da ce ako poskupi cijene skociti isti dan i u trgovinama jer su tada naravno u plusu, ali razmisli da ako si nesto vec kupio u veleprodaji i stavio u trgovinu imas ulaz npr.2000 kn, ali ne prodas cijelu zalihu nego ti ostane 2-3 komada na stanju, a u medjuvremenu cijena pojeftini, kaj ces sam sebi pljunut u lice i prodavati u minus??? pogledaj po trgovinama posto se prodaju stare 6600 kartice kaj mislis zasto im je cijena tolika??