Ovako, idem ja kopat po kutiji od matične i nađem adapter molex to SATA. Aj reko super idem sad spojit MS napajanje pa da vidm dal če radit. Spojim ja napajanje, uključim ga na sklopki njegovoj, i vidim da sad ne blinka više ASUS logo več svjetli plavo, ali ne onako jako kao inače. Probam upalit, ono ništa, držim power , makakvi. Isključim sklopku, kad onak se ćuje zvuk fijuuu, (ful visoko) Zapalim ja kad za par sekundi opet paff, iziskrise i zdimi i sva sreča osigurać na kući izbaci. Idem odspajat, smrdi iz napajanja MS- ovog
Stavim ja ipak za probu Seasonic u staru kantu, kad ono radi. lol Znači neki vrag od komponenti izaziva kratki spoj. A koji bi to bio, svaku komponentu sam izvadio i pregledao, nema tragova gareži ni niš.
Da nije grafa u pitanju? ona je debela, pa nevidim kakva je unjoj situacija.
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G