Evo Momir i ja smo je nabrzinu istestirali s Catalystima 7.7, E4300 je radio na 2.7 GHz, a memorija na 800 MHz. Rezultati su slijedeći...
3DMark2001 SE > 30161
3DMark03 > 12939
3DMark05 > 9321
3DMark06 > 4546
Grafa je prepoznata tek u najnovijoj verziji Everesta, a to je 2007 Build 1076.
ATI Tray Tools ne prepoznaje grafu, misli da GPU i memorija rade na 14 MHz (LOOL).
Osim toga, ako izađem iz neke igre dok je ATT uključen, nakratko se pojavi desktop i onda crni ekran, nema više povratka. Monitor ode u stand by, a CTRL+ALT+DEL ne pali, samo hard reset.
Od igara sam za test koristio samo ono što sam već imao, a to su: Rainbow Six: Lockdown, Far Cry, Serious Sam 2 i Call Of Duty 2. Koliko vidite iz gore prikazanih slika, rezultati u 3DMarku su dosta dobri, daje skoro kao moja X1900 AIW, ali igre rade dosta lošije. Ipak ima 128-bitnu memorijsku sabirnicu i to dosta koči. Kad se FSAA i AF isključe, postaje igrivo i na max detaljima.
Međutim, ne znam je li to nekakav bug s driverima ili što već, u svakoj igri je uključen Vsync iako ni u ATT-u, a ni u samoj igri nije uključen. To se vidi i po frame rateu, a i po kretanju. Frame rate je zbog toga fiksiran na 60, 40, 30,... Još nismo skužili zbog čega.
P.S. 3DMark ni meni ispočetka nije radio, ali nakon googlanja smo otkrili da samo treba ući u folder C:\Windows\System32\Futuremark\MSC i
renameati Direcpll.dll u recimo Direccpll_.dll.