View Single Post
Staro 24.07.2007., 13:13   #5
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Hvala ti

Meni je važno da prža jako dobro čita (a ovaj samsung je bio poznat po tome...nažalost, nitko nije spominjao njegovu pouzdanost u radu),a snimanje mi je važno toliko da mi DVD ne bude nečitljiv nakon godinu dana...dakle, ne mora snimati savršeno, ali želim da se mediji mogu očitati bilo gdje. JE li 112-ica dobra u svemu ovome?

Inače, prža kako sam rekao normalno snima CD-e koji su čitljivi, ali DVD-e ne snima dobro. I ovaj RW koji je snimla se jako teško očitava, a DVD-/+R nikako jer svi prdnu Inače mi je poznato da ponekad kada prža krepava može snimati Cd-e, ali en DVD-e, ili može samo čitati, ali ne može zapisivati, ali velim....ne bih htio nositi na servis, pa da vele da je sve u redu i naplate mi radni sat (iako po nekom smislu pošto imam garanciju ne bi smjeli).

Ukopčana je dobro 100% jer inače ne bi uopće mogla snimati i čitati.

Od nekog extra posebnog softwarea nisam ništa dodatno instalirao (image programe, emulatore isl....) već samo igru tu i tamo, ali sumnjam da može ovako kastrirati pržilicu

Morat ću otići do linksa,a prije toga nosim cijeli spindle kod frenda pa da vidimo koliko će ih se uspjeti snimiti.