Citiraj:
Autor Milentije
Zato bi sva takmicenja trebalo organizovati na Battlenetu (originalnom naravno). Tamo imas jednu sobu/kanal "allstars" u kojoj su 90% ajmo reci normalni igraci, nema leavera, idiota sa maphackom i slicnim glupostima.
Na turnirima se ne igra ni ar ni ap nego nesto izmedju. Najblize ti je rd (random drafts).
Kapiteni ekipa se dogovore oko detalja. Prvo se jedan tim "zabrani" drugom timu odredjeni broj heroja (te heroje protivnicki tim ne smije uzei), nakon toga ide biranje heroja po sistemu 1-2-2-2-2-1 (prvi tim bira jednog, protivnicki 2,........)
|
Ne na CDL-u se igra NORMAL mode. Ajde citaj prijasnje postove prije postanja.
Ako govoris o ostalim turnirima onda ok.
Po pravilima na forumu bristleback, alchemits i jos 1-2 heroja su bannana i nema tog da oredjeni tim zabrani x heroja.
Na pocetku se pausea game i picka se na principi 1-2-2-2-2-1. Znaci sentineli kazu 1 pa scourge 2 pa sentineli 2.....
Isto kao taj "allstars" kanal na bnetu je High Level Room 1 na ggcu, ali ovdje se moze reportast i dobit ban iz sobe ili sa cijelog ggca.
Ja sam igrao na bnetu oko 6 mjeseci i onda presao na ggc. Ne mislim se nikad vratit tamo. Takodjer moj frend i njegov brat (igraju dotu i obican war) igrali su na bnetu oko 2 godine i sad su tu na ggcu. Moras se uigrat da shvatis koji je host dobar. Kasnije poznas po imenu vecinu igraca (u high roomu) i znas da nece leavat. A oko lvl 20 nitko ne zeli ban.
Nakon svinje (vec spomenuti brstleback) i nevidljivog je doslo najmanje 20ak heroja. Nisam siguran kako su se taverni radili (koji prvi koji zadnji).