Citiraj:
Autor Tomba_NZXT
@ Zaramoth
Prijatelju ako ploca Asus P5K ima cijenu od 240 franaka a striker ima cijenu 420 franaka - mora biti razlog zasto je to tako.
Ja sam jos uvijek otvoren za sugestije ali za sprdanje nisam...
|
Naravno da ima razloga zasto je skuplja. Skuplja je zato sto ima nabrijano/***eno ime "STRIKER" (***acko nema sta). Pored imena tu je jos dosta potpuno nepotrebnih stvari kao sto je LED osvjetljenje oko integrisane mrezne kartice, USB-a, 1300 LEDica na maticnoj koje osvjetljavaju (isticu) odredjene elektronske komponente i slicne perverzije.
Citiraj:
Autor Tomba_NZXT
Ma ok, cijena vamo-tamo za 1000Kn mi ne igra ulogu. Wifi mi je nepotreban jer mi router mora biti pored stroja.
Ako kazes da je overkill - vjerovat cu iako opet napominjem da imam dosta potrosaca i ima trenutaka kada bar 80% opreme radi par sati zajedno (skoro sve osim kamere i printera).
Diskovi su u raid polju tako da svi rade, cesto kopiram i na sve 3 przilice odjednom (multi copy) pa me strah da sve to ne zadje u crveno podrucje.
|
Pogresno mislis. 800W ti nije potrebno ni za 2 puta jacu konfiguraciju (mislim na onu koja trosi dva puta vise energije) od ove koju si naveo da ces kupiti, pa kad je i u 120% loadu.
A ovo za sprdnju.....hmm.....ti si navikao na jedno mi na drugo. Tebi 1000kn tamo vamo ne igra ulogu, a nama itekako igra, pa se zato ne lozimo na LED i ostale perverzije k'o ćiro na drva.