Pozdrav svima
Ovo je moj prvi post ovdje i nemojte nesto zamjeriti. Za pocetak mislim da sam pogodio subtopic

Dakle, vec dulje vrijeme sam izasao iz hardverajskih krugova (PC) i zagrizao sam u komunikacije i mreze. Ovisan sam o gamingu. BF2 ludilo me ne pusta.
Al se raspisah, nego da skratimo pricu.
Trebam nove komponente. Ne mjenjam sve,ali vecinu.
Ali prije toga par pitanja ...
1. Dali je trenutno bolji AMD ili intel ? Zagrizeni sam AMD-ovac vec nekih 13 godina, ali koliko vidim - intel je trenutno brzi.
2. Dali dual ili quad core ako uzimam intela. Trenutno mi je quad core 4x2,4GHz jeftiniji kod dobavljaca nego dual core 2x3,0Ghz. Ima li to smisla s obzitom da igre jos nisu pisane za quad core cpu?
3. Dali je bolje uzeti npr 2 nVidije po 128 ili 256 Mb ram i staviti ih u SLI ili da uzmem jednu,al onako - zestoku karticu ?
Komponente koje ostavljam :
hdd wd 320 Gb, 16mb, sata2
psu : raptoxx 550w
case : codegen briza
Philips 190s 10" LCD
Dakle trebam CPU, MB, RAM i GRAFIKU.
Razmisljam i o creative posebnoj zvucnoj. Ima li i to smisla ...
Navodno ima audio engine koji savrseno pozicionira zvuk, ima nekih 8 virtualnih zvicnika preko obicnog headseta itd.
I da nadodam ... kada komponente budu ugradjene - na sve ide thermaltake-ov sustav za vodeno hladjenje.
Nova internet linija je narucena (vDSL, 15000kbps/1000kbps) tako da jos samo znam sto kupiti i to je to.
Pozdrav svima od Tombe