View Single Post
Staro 17.07.2007., 12:49   #7
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Ako se ne varam, ovi TY su bili većinom uvezeni od strane tvrtke Lost (uvoznici su još Zit i Eurotrade), bilo ih je u Vemulju sto posto, jedino mislim da je tamo bilo -R 25pcs i +R 10pcs, ostali su bili Taiwan/India. Uglavnom, možeš probati ovako, nazoveš trgovinu, pitaš imaju li te medije (Verbatim "koje-već-tražiš"), i pitaš je li spindl crne ili (svijetlo)sive boje. Ako je sive, možeš biti 99.9% siguran da je to to. Onda odeš i provjeriš za svaki slučaj je li MIJ, pa ako je... kupuj.

p.s. Postoji mogućnost da će se neki neuki trgovac začuditi zašto ti je bitna boja, ali...

p.p.s. Mislim da kod nas TY nije dobavljiv pod drugim brandom. Nekoć bilo CD-ova pod originalnim brandom TY Rhodium koje je uvozila neka tvrtka oko ZG, ne znam točno koja. Imam još par komada praznih, onako iz nostalgije, žao mi ih je snimiti.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote