Citiraj:
Autor Ozy
Dakle kakva su mišljenja od D-Link DSL-584T..? Znam da D-Link i NetGear imaju najkvalitetniju mrežnu opremu;ali opet čudno mi je da na ovom sad modemu imam isto 4 kurcheva porta koliko sam imao i na Kasdi (koja nije 600kn...)
Isto 2 komada za IPTV i 2 'obična. E sad ispadne opet kad je u router modu da mogu samo 2 kompa spojiti,ili... 
Je mogu i druga 2 porta koristiti,tako da mogu 3 ili još bolje 4 kompjutera spojiti na net preko toga? 
|
kvaliteta nema veze sa tim kolko portova ima router... to sto ti mozes spojiti samo 2 racunala i na Kasdu i na D-Link je stvar T-Coma jer su oni stavili zaštitu da su 2 Ethernet porta za računala, a 2 za IPTV
ako si hoces osposobit Kasdu za rad sa 4 računala pogledaj
ovaj sticky, treći post (znaci ovaj koji se odnosi na Kasdu sa IPTV portovima) i nebi trebalo bit problema (uvjetno receno jer se dosta ljudi zali da im se brejka, mada ja nisam imao takvih problema)
a moze se i D-Link osposobit za rad sa 4 racunala, mislim da sam vidio neke topice na tu temu na ovom podforumu
Citiraj:
Autor Poggiali
E a da ja samo pitam jel US robotics još uvjek dobra firma ili su bili dobri samo dok su modeme radili ?
|
U zadnje vrijeme nisam cuo ama bas nista o US Roboticsovim routerima, al mozes si pogledat sta imaju u ponudi
ovdje ili si malo prošnjofaj po onim online ducanima i pogledaj "user reviews" i trebao bi dobit generalnu sliku...