View Single Post
Staro 13.07.2007., 22:02   #523
mikimikic
Premium

Datum registracije: Dec 2005
ljudi moji sta se opterecujete previse, ja sam hepi sta imam flat a ne da mi je ping jos -10 ima mjeseca kada radi savrseno a ima dana kada nesto steka, ali dok amis nece imat sve svoje nemogu niti puno ocekivat, glavno da surfam i nebrinem za sve one mb, i da stalno provjeravam koliko sam skinuo, provjeravao sam prvih dva mjesca koliko sam skinuo a onda sam odustao jer to nije vise onaj gust, skidam nebrinem racun isti i to mi je cilj ovog neta, pogiram koji igru na netu i sve ok, pingovi sjajni (isti kao na tcomu) i neznam zasto svi jaukate kada netko kaze ping cca 50 pa ok ako se nastavi tako onda jaukcite ali ako se desi pa nije strasno, a i na tcomu kada ste bili niste stalno jaukali, ukratko trazite dlaku u jajetu, nemoze sve biti savrseno iz dana u dan ali od tcoma amis je nebo i zemlja, stoga prosljakat ce sve, oni rade i pokusavaju nesto popraviti stoga poolako i sve ce doci na svoje, istina da svi zelimosavrsenstvo za svoj novac ali nazalost to necemo iamti dok amis nece imati svoje zice i ostalu infrastrukturu, stoga polako i sve ce prosljakat

imam i ja problema pa sam morao fleshat modem i to je to, sada ih se bojim zvat jer sam uvjeren da "nevide" moj router, ali od sada sve sljaka u savrsenom redu, stoga ako vas toliko to smeta ili nesto steka samo fleshajte router i sve bu ok (nisu dva updata routera bezveze na netu zar ne)