Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 14.01.2004., 09:31   #764
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking nigdar jos ni......

Citiraj:
Originally posted by Paske
HHjjoojjj .... ja danas papam kelj i pečena rebarca

Moje omiljeno jelo - ima da se sprežderem ko Mitzek

BTW. Od korizme se kreće na dijetu ( ako se ne spametim ) bez slatkoga i svinjetine. Vumrl bum, ali je krajnje neophodno - ženi se više neda orat od kada imam škembu, a tak nekaj je nedopustivo - ko ne ore barem 4 puta tjedno lijepo bude prešel vu rit
mis pod kopicem sjena krepal,pa tak ni tvoja zofica nebu pod tobom!!! ati si izgleda vec debelo u krcu......pa to se dela vjutro(Zornjak,jelte..za ljepsi dan!) i navecer(Nocni za laksi san!!)............cccccccc.vidim ja da si ti friski muzek,nebi se cudil da onoj tvojoj neki sused ne menja ulje dok ti teskom mukom zaradjujes za koru kruha!!!
savjet,starog mulca....kad ti veli draga da nebi ,da ju buba glava,stisni joj samar(za saki slucaj!!) i onda joj ga sikni...nemoj stedjeti...jer ti brak nece vrijediti!!!!
ma seruckam,al te se mora malo ....hehehehe

dijeta????:confused:
huuuu,sve morem... i pusenja sam se ostavil nakon 22 godine i 3 kutije BR(BIJELI RONHILL)dnevno,morem sve potrpit,al bit bez puajceka,cvarki,speka,sunkica,kulenceka,krvavic,devenic,pecenic,hladetine,tlacenice niti u LUDILUUUU!!!!..prema tome,dabome!!!!
ak me hocete vubiti,to morete napravit same tak da prije toga pokokate i pojedete se puajceke na svietu,al brijem da bu to male teze!!!! :burn:
long live the pork! pork is a my king,king is dead,long live the cevachichi,razhnjichi und pljeskafic!!! je und, zagrebacki,becki,pariski i kikikiiii odresci,kapa dole janjcekima,kozlekima,purekima,telekima,cucekima pa i zdrebekima!! bog im dal finog tova,debelih sunkic,mekih rebric,velkega vratya,jos vecih krmica i repica!!!dabogda im se papci lako skidali i vu hladetini skrivali,daj im kratko zivet da nam uljepsaju of crni svijet!!!! ajd zivili vi meni Zderonje!!a dijeta???ZABOORAAVIITEEEEEEEEEEE!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......

Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 14.01.2004. u 09:44.
mitzek je offline   Reply With Quote