View Single Post
Staro 13.07.2007., 08:23   #264
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Uspjesno sam sve instalirao...i drajvere za zvuk (njih nemogu trenutno isprobati jer neki u kuci jos spavaju ) ali sam primijetio sam da su oni Kriomag drajveri bas extra..kud mu je je dosta manje vremena potrebno da uslika,a kud je i kvaliteta slike dosta bolja...mozda si malo umisljam..ustao sam se u 5 ujutro,pa jos dobro ne raspoznajem sve..ali mi se cini da je sve dosta bolje!

Evo sada kako sam ja rijesio problem sa instalacijom drajvera:kad god sam neki drajver instalirao,ili meni novi..obrisao sam taj folder iz files_to_upload jer mi se cini da mi je zbog toga malo sralo..pa sam morao 7-8 puta sve ispocetka flashati!
I da..svaki puta kada instalirate neki drajver ili slicno...resetirajte mobitel,jer se u suprotnom nece upaliti (bar meni nije htjeo) i nemojte se zabrinjavati ako vam bude trebalo da nakon toga trebate duze cekati kako bi se sam mobitel upalio da ne bi dosli u napast da razbijete mobitel ko ja ,ko sto sam i 4-5 prije ovoga

@Buljo-UNI 9 neigram od onda kad me je Widowmaker (ako se dobro sjecam) skrsio,jer mi je taman tada pocela 4 godina,pa nisam htjeo jos jednu godinu za***ati (iako skoro jesam )..trenutno UNI 10 i UNI 32,ali i tamo uskoro radim FC jer nemam vise niti volje niti vremena za Ogame!

@Tekla,oprosti ali ja te neznam..vjerojatno si sa mojim bratom nesto razgovarao..jer i on igra (vise od mene) Call of Duty,pa...a koristi moj nik
Apacer ft Bozja je offline   Reply With Quote