Ne znam ni ja odakle da pocmem, mozda najbolje od pocetka...
Kupio sam komp prosle godine u 9. mjesecu i od tada mi se svako malo iz cista mira resetira, opterecen ili ne. Kako me u pocetku to nije smetalo, nisam obracao paznju na to. Medutim, sad me vec polako dovodi do ludila.
Poceo sam nesto poduzimati prije par mjeseci. Vise puta nanovo instalirao wine, ali -> ista stvar. Kako sam imao neko noname napajanje, kupio sam hiper 530w -> ista stvar. Pogledao temperaturu ploce koja je bila dosta visoka, 60 C, navodna normalna temp te ploce. Po uputama takodjer ovog foruma, kupio hladnjak i rjesio temp, -> opet ista stvar. Otisao na memtest. Nekad je znalo i po 5 sati testirat bez gresaka, a nekad mi javilo par gresaka, kupi novu gigu istih rama i sad kad ih probavam u raznim kombinacijama i raznim slotovima...
Zanima me, kako je moguce da rami rade, jer ipak nekad izdrze satima na memtestu, a nekad javlja gresku??? I kod tog resetiranja kompa je isto tako, moze radit i par dana bez resetanja, a moze se resetat i par puta dnevno. Je li moguce da nije do njih nego do biosa mozda, moze li biti njihova voltaza, ili me samo pokusava poslati ma psihijatriju ???
Prekjucer sam presao na vistu, tu mi se takodjer srusio jednom...
Molim vas da me uputite sto da radim jer polako gubim zivce...
Inace, jos uvijek je sve pod garancijom, narvno osim maticne po kojoj sam, kako vec rekoh, petljao... Cak sam spreman otici i kupit novu maticnu, ali to mozda nije rjesenje...
Please help