View Single Post
Staro 11.07.2007., 18:47   #498
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
***ote, danas sam popizdio...kad je vani lose vrijeme router luduje, veza puca telefon ne radi....cisti bullšit, poludio sam danas....
zvao sam MetroNet i iso se raspitat dal bi kod njih bolje bilo, al to je sve isti ****c... T-com je postavio vodove i onda samo ovi novi operateri dodu i koriste to...najvjerojatnije i tu T-com profitira jer mu valjda ovi daju pare za koristenje toga...al nije to bito...
Neznam fakat sta da sad napravim...nema pomoci ni od novog routera ni od instalacija ni niceg kad je parica u kurcu...i nema kruha da to onda radi kako treba...
sad si razmisljam kak da mi t-com promijeni paricu...to je valjda skroz nemoguce...kaj mislite da uspijem nac nekog is kvarta ko koristi t-com i nafukat ga da trazi promjenu parice?? fakat neznam... il da se opet idem na t-com prebacit i onda trazit promjenu parice...pa onda opet na Amis...ovo je fakat da te raspizdi....

E MasterX - jesi ti uspio sta sredit sa svojom vezom il je i dalje kak je bilo.....?

e da...sad sam se sjetio neceg....sjecam se da je sve radilo relativno fakat super prije nego sam uzeo 2mbitnu vezu...pa mozda da probam pitat njih da mi smanje vezu ...? ***es 2mbita kad svako malo pukne.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote