Moje iskustvo.
Spajam se na Zyxelov router 660HW al se nalazim jedan kat ispod njega + dijeli me jos 1 zid.
Evo neki dan sam uzeo novo racunalo i normalno kupio novu mreznu jer mi je bivsa mrezna bila ugradjena u laptop.
Kupio sam Netgear 111wg i moram ti priznat da sam bio jako razocaran sa kvalitetom linka i pingom(300-600 ms) koje bi dobio u wow-u(a jedino to znam zaigrat pa jedino na temelju wowa mogu i testirat) (prije toga na laptopu sve 5 )
Onda sam jucer kupio WF511M u nadi da ce sa te tri male antenice imat bolji signal, al klinac, jos je gore(ping oko 1K + veza pucala).
Onda sam od brata uzeo i isprobao siemensov gigaset usb adapter 54 i on se pokazao da najbolje hvata signal no sve u svemu opet gore od kartice ugradjene u laptop (neka intelova kartica u Toshibi satelite pro).
Tako da je moj trenutni zakljucak laptop kartica bez ikakve antene > gigaset usb 54 > netgear 111wg > canyon wf511m
Najradije bi se povezao kablom na router no zena dobije slom zivaca cim vidi kablovinju po kuci i mogu se jejejeje...
Ako neko ima kakvu preporuku za bolju wlan karticu (Buffalo? il Dlink ili bilo sta samo da radi kako bog zapovijeda) ili kombu router + kartice slobodno nek kaze...