View Single Post
Staro 03.07.2007., 04:19   #3805
OveRkiLL
Registered Abuser
Moj komp

OveRkiLL's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Počinje 4.7 koliko vidim u 2:30, tako da je to zapravo 5.7. Tipično za hrt da sf nakon što daje na kapaljku stavlja u nemoguće termine. Čitam sadržaj i nekako mi je poznat, da to nije remake?
ne znam jel remake, na wikipediji se ne spominje da je remake. sad vidim da će druga sezona imat isto samo 13 epizoda, šteta, zabavna je serija, ko neki SF sitcom.

Citiraj:
Autor raf Pregled postova
Da nesto sam cuo da nece biti emitirana vec prek neta? Vjerojatno sam nesto pobrkao...
Sto se gledanosti tice, totalno su , mislim nista novo se ne dogada samo oni su gladni, hladno im je, ovo ono, pa onda ona mama od Jake nesto sere, a tu zenturacu nemogu organski podnijeti UFFF sto je mrzim. Jednio je dobro nesto kada ima veze sa onim crncem ....

Cek ti jos gledas hrt?
Ja gledam samo dnevnik, ako mi se da, te policijsku patrolu. Sve drugo postoji na netu...
da, malo je razvučena radnja, al je atmosfera u seriji meni odlična, meni baba isto ide na živce, i onaj mali kaj je naslijedio dućan.
a to za eureku sam vidio kad sam čekao formulu jučer, inače isto sve na kompu gledam. tak sam vidio i da će na novoj svaku nedjelju ić jedan star trek film u ponoć. termini su im ko da su to horrori a ne SF

AMD Ryzen 7700X + Noctua NH-D15
Asus X670 Prime
2x8GB Kingston Fury Beast 6000MHz CL40
XFX RX6800 16GB Qick 319
Kingston NV2 250GB + Crucial P5+ 1TB + Seagate 2TB HDD
EVGA 650W SuperNOVA GQ, 80+ Gold
Fractal Design 7 Compact
23.8" AOC 24G2SPU 165Hz
Windows 10 x64
Logitech G402
Razer Cynosa V2
OveRkiLL je offline   Reply With Quote