View Single Post
Staro 02.07.2007., 18:19   #3799
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
OT: Kako stignete gledati sve te serije???? Radite li nesto a da niste doma?? Covjece ja gledam FArscape vec 100 godina,serije traju po 45-50 minuta,kako stignete pogleati sve te sezone itd itd?????

Ontopic:

Postoji li kakva dobra serija ,moze SF a moze i nesto drugo,a da nije neki CSI i slicno,i da traje bar 3-4 sezone??? Ovo od sezone,sezone i po mi se ne svidja,taman se navucem--- GOTOVO.....
OT: Ja sam na flatu vec 2 godine, i svaku seriju koju sam pratio na tv-u sam skinuo one epke koje jos nisu emitirane, ako je dobra serija onda sam je komplet skinuo i zaprzio. Svaku epku gledam kada idem zderat dakle oko 2 dnevno.
Da idem na faks, i stigne se pogledat ako se dobro tempira. Za Farscape mi je trebalo oko 3 tjedna, ali to sam gledao prek ljeta.

OnTopic: Evo ovo je ono sto sam pogledao i sto jos pratim:

The Lost Room - miniserija (3 dijela) [radi se o objektima koji mogu neke posebne stvari, tipa autobusna karta za neko mjesto kada je dotaknes salje te na to mjesto instantno]

Kyle XY - 1 sezona + 3 epke

Jericho - nije cijela sezona, jos 3-4 epke i gotovo nece se snimati vise [kako se ameri snalaze kada nekoliko nuklearki padne na SAD]

Heroes - 23 epke mislim da je to kraj 1 sezone, jos se snima [ljudi evoluiraju, naravno ne svi vec odredeni koji mogu razne stvari, tipa lik moze letit, drugi putovati kroz vrijeme i prostor]

Eureka - 1 sezona, snima se dalje [Skriveno mjesto u americi gdje zive najpametniji ljudi na svijetu te nesmetano i s puno sredstava (para) izmisljaju nove izume, naravno taj gradic im sluzi za beta testiranje ]

Doctor Who - 2 sezone i 13 epki [lik koji se zove doktor, je alien tkz. timelord, koji moze putovati kroz vrijeme te ispravlja vremensku crtu kada neki drugi alieni dolaze iskoristiti zemlju. Uglavnom to gledam jel nemam sta za gledat, a ova serija je vise manje trash u 1 sezoni, 2 je tak tak, a u 3 ima stvarno fency efekata]

Day Break - 1 sezona i nesnima se vise (bar mislim) [Lik prozivljava jedan te isti dan svaki dan, te pokusava spasiti sve kojima se nesto dogodi taj dan, te pokusava nastaviti zivot i zavrsiti ovaj dan. Ali stvar je sto posljedice dana prije utjecu na novi dan. uff sada sam zakomplicirao ]

The 4400 - 3 sezone i 3 epke [4400 ljudi je oteto u proslih 50-100 godina netko iz 1923. drugi iz 1965., i svi su vraceni isti dan (u danasnje vrijeme) i izgledaju isto kao kada su ih oteli. Te svi ti ljudi imaju neki jedinstveni dar]

eto ima ih jos ali mi se neda vise pisati .

Zadnje izmijenjeno od: raf. 02.07.2007. u 19:09.
raf je offline   Reply With Quote