View Single Post
Staro 02.07.2007., 14:21   #14
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ovakve neargumentirane izjave najviše volim
Ajde mi molim te lijepo pojasni malo to sa "lošim driverima"
Ako ti nije teško.

Ja sam (za razliku od tebe) pokrenuo i igrao barem 7-8 igara i na 8800 seriji i na zadnjoj 2900XT.
Igara a ne 3Dmarkove...
Pa mogu barem koliko-toliko argumentirano dati svoje mišljenje.

Reci mi-na čemu se temelji tvoje mišljene o kvaliteti ili nekvaliteti drivera???

Zanimljivo je da o driverima vole najviše pričati oni koji najmanje koriste igre...pitam nema dugo (dok mi je 8800 bila u kompu) poznanika sa istom grafom da li je on imao problema u Far Cry-u...joj nemam ti ja to...HL2-nema, STALKER-nema, COD2-nema...FEAR-nema...i da ne nabrajam dalje.

Pa dobro, jel ti igraš nekaj uopće???
Samo WoW veli on

Takvih je barem 50% na ovom forumu-igraju samo jednu ili dvije igre+markovi.
Ali o driverima svi vole filozofirati i lupati ljinkove na eminentne stručnjake kao što su Fudo ili Theo pl Valich
Za početak, volio bih znati odakle tebi da se ja niti igram, niti nisam nigdje igrao išta na 8800 seriji ili 8600 čak? Jel možda ti imaš neke informacije o tome kako ja provodim svoje vrijeme? Jer za tvoju informaciju, igram se, da. I imao sam priliku svega navedenog isprobati osim 2900XT, ali eto, s obzirom da sam navedenu htio kupiti sam si malo pratio što forume, što reviewove kojekakve. Zaključak iz toga je da još dosta problema s drivera postoji i kod jednih i kod drugih.
A tvoja izjava "Tu i tamo ugradim nekom nesretnom useru Nevidiu u komp" u najmanju ruku pokazuje da si nimalo objektivan po tom pitanju. Ja recimo već jako dugo imam NVidia kartice i jako rijetko nekih problema da sam imao i iz svog iskustva mogu samo pohvaliti NVidiu (za sada), i svakako se ne mogu složiti s tobom kad kažeš "nekom nesretnom useru".
Znači, da se razumijemo i da ne dođe do nesporazuma, o 8800 i 2900 trenutno govorim isključivo sa stajališta nekog tko je pratio mnoge forume i mnoge reviewove (zbog namjere kupovine jedne od navedenih) i moje mišljenje je da su driveri podjednako dobri/loši, ali mi je jako žao što ATi ne postiže bolje (očekivane) rezultate.
Ukratko, za razliku od tebe, ne hvalim jednu stranu, a po drugoj pljujem (i to, po mom mišljenju, totalno neosnovano).

I nadam se da nećeš ovaj post obrisati samo zato što se ne slaže s tvojim mišljenjem.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline   Reply With Quote