Kako ništa?
Gle, slika se skoro pa nezamjetno promjeni ako legneš na krevet, a ne na POD.
Koja udaljenost ti je od kreveta do ekrana? Na kojoj visini ti je ekran?
Gledaj, pa uvijek ce netko trebat stelat monitor. Nemaju svi krevet direktno na monitoru. A time sto ces ga primaknut rubu stola, tiltat dolje koliko ide, okrenut ga prema sebi u 10 sekundi... Max užitak u filmu.
Ludy jel ti uopce gledas filmove iz kreveta?
Ja osobno, vecinu filmova gledam iz svoje fotelje, jer mi je ekran tada najveci i imam osjecaj da gledam 82cm LCD TV. Ako se odmaknem, gubim detalje, i cijelo gledanje filma mi se svodi na fokusiranje jedne točke u daljini 2 metra. Ne velim da je ekran mali, upravo suprotno, ogroman je. Ali bit je to da ako bi htio gledati iz kreveta (obicno ako sam umoran ili mi je ljepse), lijepo ga primaknem ili cak stavim na stolicu pola metra ispred sebe sto mi ne predstavlja nikakav napor.
Ne znam... Ti odluci dal ti je tesko ulozit par sekundi u postavljanje monitora (sto ces ionako morati i na HP-u jer ni on mozda nije okrenut prema krevetu, i svakako bi ga tiltao prema sebi da bi imao osjecaj prave slike, a ne neke cudne, da se moras mucit sta je pri vrhu, (ne zbog kontrasta ili boje, vec samo radi toga da je kut između očiju i ravnine ekrana prevelik, a ne direktan, tj. 90°)) pa uzivati.