View Single Post
Staro 29.06.2007., 19:22   #23
Hennessy
Premium
Moj komp

Hennessy's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Hennessy Pregled postova
...
mdaj molim te, to je pretjerivanjei genrealiziranje, a na način na koji si to rekao podupire moju primjedbu. Jedan moj znanac ima dotični monitor imao sam ga prilike sam isprobati. ...što se tiće ovoga da se nemože gledati iz kreveta... mdaj... slika je super i nema nikakvih problema s kutevima, dapače nemoraš ga ništa puno poštelati možda malo taj tilt makar niti to (picajzle jel).
^

Citiraj:
Autor gilbert5 Pregled postova
Da da, tvoja je teza...moje je najbolje ha? Pogledaj objektivno molim. Možda tvoj ima neku posebnu matricu koja dozvoljava gledanje iz svih kuteva bez pada kvalitete?
Kad si tak pametan...Slikaj ga pa da vidimo!!!
Pa pitam te... pod kutem od 180 stupnjeva? Jel ti bi onda srce bilo na mjestu?

Moja teza uopče nije moje je nabolje. Taj monitor niti ne posjedujem da bih mogao tako nešto tvrditi. Kao što rekoh, imao sam ga prilike vidjeti i koristiti, i sasvim me zadovoljio što se tiće kuteva gledanosti.
I nemoj me molim te vrijeđati upadicama tipa "ima neku posebnu matricu...", jer je to krajnje neprimjereno i nepotrebno.

Back to topic. Osobno da biram između ta dva modela, uzeo bih HP-a. Zašto? Iako su boje vrlo dobre na 206bw-u, matrica koja je u hp-u ipak ima bolje boje, no to nemora biti presudno, ali u svakom slučaju može biti bitno. Mislim da se odaziva Hp-a i kuta gledanja Samsung-a nemoraš bojati, jer sve je to manje-više oku slično. Isto tako Samsung je napravio cirkus s matricama na tim ***bw serijama, tako da su meni osobno i tu malo zamjerili.

Moraš procijeniti što ti je bitno. Ako nisi neki kvazi wanna be videofill (ne kažem da je HP HighEnd) i hoćeš uštediti koju kunu onda 206bw, nečeš pogriješiti. Ako pak hoćeš malo kvalitetnije boje, ergonomiju (mislim da se 206 nemožeš podesit po visini a hp ima tu mogućnost), onda HP ali uz veći izdatak. A u konačnici HP je ipak HP.