View Single Post
Staro 29.06.2007., 15:58   #95
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
2900XT je bezvezna kartica iz dosta razloga (izvedba, ne i konkretna arhitektura), ali nema previše razloga za kupovinu ni ostalih DX10 kartica koje koštaju preko 2000kn, IMHO
isplativost je uvijek upitna s novim hardwareom, nikad neomžeš dobiti natrag koliko si i platio

tako da koju grafu kupuješ ovisi petežito o tome za što ti grafa treba i koliko ti je to vrijedno tj koiko para ćeš potrošiti

neki, i s ovog foruma, su kupili 8800gtx u prvom mjesecu prodaje, dali ogromne pare ali će im ta grafa i dulje držati a ati i dalje nema pravi odgovor na gtx već slabo uvjerljiuvu alternativu za gts

ako zahjevaš da ti se sve dosadašnje igre vrte na ultra/hugh postavkama onda je ulaganje manje od 2000 kn bezveze jer to jednostavno nečeš dobiti

ja sam za to da se ne kupuju najjače grafe trenutno na tržištu, jer i gts640 je vrlo dobra grafa i po meni trenutni best buy za high preformanse, 2900xt u nekim segmentima zaostaje a u nekima je bolji i odabir izmeđ oev dvije grafe ide posebno za svakoga

za igranje bih ja uzeo gts, a za sve vezano s hd bih uzeo xt

ova serija slabijih 8600 i 2400, 2600 grafa izgleda samo kao prijelazna faza na 65nm, a posebno mi se sviđaju potošnje u odnosu na 2900xt

offtopic pitanje

2900xtx će biti 65nm ?