View Single Post
Staro 29.06.2007., 15:21   #424
Hennessy
Premium
Moj komp

Hennessy's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Bl@de Pregled postova
...
Meni je ruter u bridge modu pa mi je i uptime jednak DSL connectionu.

p.s. izgleda da se tebi fakat nije refreshala ip adresa.
Ako je to onaj amisov SpeedTouch ruter, molim te reci mi kako si napravio taj "Bridge mode". Thx!

btw. Što se tice pingova, meni su upravilu isti ili cak i manji nego s t-skumom.
Jednio mi se javlja taj problem da mi lik u igri stane na 2-3 sekunde i onda krene dalje normalno. Da se razumijemo, nije riječ o lagu u klasničnom smilsu te riječi, nego moj lik stoji ali mogu pucat i miciati mišem ali se nemogu pomaknuti (vidim da se oko mene svi kreču normalno). Riječ je o Unreal Tournamentu 2004. Do igre nije, niti do windowsa, firewall nemam instaliran. Meni je rečeno da je to do portfowardinga, ali eto ni to nepomaže. Nekad igram sasvim noramalno, nekad steka. Kada steka, onda se diskonektam, restetiram komp, postavim game profile za na ruteru za ip adresu od mog kompa i ponovo se konektam. To pali u 80 posto slučajeva, ali nekad jednostavno ne.

btw2. game profile sam naprvio kombinaciju onoga koji je na ruteru i onoga koji sam nasao na portfowarding.com stranici, jer kad stavim samo jedan ili samo drugi, onda tek je banana. Eto oto izgleda ovako nekako.

Zadnje izmijenjeno od: Hennessy. 29.06.2007. u 15:51.
Hennessy je offline   Reply With Quote