View Single Post
Staro 29.06.2007., 12:09   #1240
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
A zašto da se skida normalnom brzinom tek nakon 22? Pa nema više flat min paketa. A o nekim normalnim brzinama neću ni govorit. Cijeli mjesec se natežem s njihovom SZK jer mi je brzina oko 250kbps, tj. četvrtina onog što plaćam. Doduše za to sam se žalio i t-scumu i tek jučer je nešto napravljeno pa se da živit, ali ping mi je uredno viši nego na t-comu. Uglavnom Optima kod mene više ni da je besplatna. Mjesec dana da se riješi problem je katastrofa ako se mene pita. Inače se držim one da treba biti fin i pristojan prema SZK, ali prevršili su svaku mjeru. Od optime 3 mjeseca nisam uspio dobit kvalitetnu uslugu, s time da sam prva dva radi flat min paketa još i bio strpljiv, sad stvarno više nema razloga za strpljenje i ograničavanje P2P i povišene pingove...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote