View Single Post
Staro 28.06.2007., 11:03   #5
probko
Guest

Datum registracije: Jun 2007
ja imam 190B7CS i mogu reci da sam uzasno razocaran. Nisam nesto previse ni ocekivao osim da bude ok kad sjedim ispred njega i radim na kompu a bas u tom trenu su boje ocajne. Mijenja mi se svjetlina boja od tamnih na vrhu do svjetlih na dnu i posto u servisu kazu da je to normalno ( iako nisu htjeli staviti drugi isti takav uz njega da vidimo jeli stvarno normalno ili nije ) meni je taj philips zadnje smece.E,i titra mi donji dio slike kad je na 60 Hz. A nisam ga kupio samo tako, gledao sam po netu i citao ovdje preporuke i eto...
Ja bi ti savjetovao da si dobro dobrooo pregledas sliku na monitoru prije nego ga kupis jer ipak ces to gledati vjerojatno bar par godina. Ja sam pogledao ovoga prije kupnje ali sam vise pazio na bad pixele nego na sliku i eto sranja. Odi u Vemil recimo jer tamo imaju puno izlozenih i upaljenih monitora i trazi da ti izvade iz skupine 2-3 koja te zanimaju i cijenom ti pasu i neka ti ih poredaju jedan do drugog i fino bulji u njih i gledaj sliku par minuta. Decki su tamo stvarno usluzni i nemoras ga ni kupiti tamo ako je negdje drugdje taj za kojeg si se odlucio jeftiniji.
probko je offline   Reply With Quote